HTML

A mindennapok, mikor mi történik vele, s velem...

Treki egy trek820-as MTB gép, '95 májusa óta van velem. Kíméletesen, de határok nélkül hajtom. Akár városban "mezei" aszfalton, akár a vadregényes erdőkben tekerem, sosem hagyott még magamra. A blog kissé véletlenül jött létre (eredetileg nem is Trekinek nem lett szánva), de ha már így alakult... megérdemli Ő is...

Friss topikok

  • Thigrincs: Gratula Treki, hallom, megszépültél és újjászülettél! Aztán vigyázni ám a gazdádra! :-) (2007.01.08. 18:30) Dafke

Linkblog

Dafke

2007.01.07. 22:32 KZ67

Már csak 24h, és Treki teljesen új elsővel büszkélkedhet. Ez fényében ma pl. teljesen jól viselte a meghajkurászást (Újpest, összekötő-híd). A hátsót még nem volt időm cserélni, a jelenlegi Z-max külsőben benne hagytam a régi lukas belsőt (duplán!), így reménykedem még pár nap tartósságban. Most már csak azért is kibírja! :-)

A szokatlanul enyhe idő miatt (kb. 9°C), nem tudtam nyugodni az új kerékig... ezért volt ma egy kis kiruccanás. Régóta érik egy teljes generál, zsír/olaj terén, de hát még nem igazán téli az idő, ki kell használni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://treki.blog.hu/api/trackback/id/tr8526904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thigrincs 2007.01.08. 18:30:25

Gratula Treki, hallom, megszépültél és újjászülettél! Aztán vigyázni ám a gazdádra! :-)
süti beállítások módosítása