HTML

A mindennapok, mikor mi történik vele, s velem...

Treki egy trek820-as MTB gép, '95 májusa óta van velem. Kíméletesen, de határok nélkül hajtom. Akár városban "mezei" aszfalton, akár a vadregényes erdőkben tekerem, sosem hagyott még magamra. A blog kissé véletlenül jött létre (eredetileg nem is Trekinek nem lett szánva), de ha már így alakult... megérdemli Ő is...

Friss topikok

  • Thigrincs: Gratula Treki, hallom, megszépültél és újjászülettél! Aztán vigyázni ám a gazdádra! :-) (2007.01.08. 18:30) Dafke

Linkblog

Motoros kapdel...

2007.01.18. 01:40 KZ67

Szokásos Újpest-Soroksári út cég-bemenetelem alatt egy "szokásos" kismocis emberke a nagykörúti forgalomban nem óhajtotta figyelembe venni, hogy mások haladni szeretnének.

Nem óhajtotta kielőzni a lehúzúdó autóst (még a saját sávját sem kellett volna elhagynia!), így Treki önmagát lovasította: a belsőben előztük mindkettőt. Később (a motor az motor), visszaelőzőtt, de egy gyalogos átkelőnél (a kerékpár meg kerékpár) megint mi kerültünk előre. Boráros előtt elhúzott, a pirosnál viszont már leskelődött a tükörben (jól sejtette mi jön megint). A vágóhídi szakaszon tudott csak lehagyni (pár km egyenes védett szakasz), így a papíron második hely gyakorlatilag méltó győzelmet ért.

Félre ne értsen senki, ez szélsőségesen nézve sem verseny, de még sport se nagyon! Csak nem bírom a bénázókat, akik olvastak a kreszről pár betűt, és az elméleti tudásuk megkövesedett morzsáiból villantanak nap mint nap... Egy-egy ilyen fazon kb. a gyorshajtókkal egy kategória, a balesetet előidézők közé tudnám sorolni - az ártatlanok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://treki.blog.hu/api/trackback/id/tr4329254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása