HTML

A mindennapok, mikor mi történik vele, s velem...

Treki egy trek820-as MTB gép, '95 májusa óta van velem. Kíméletesen, de határok nélkül hajtom. Akár városban "mezei" aszfalton, akár a vadregényes erdőkben tekerem, sosem hagyott még magamra. A blog kissé véletlenül jött létre (eredetileg nem is Trekinek nem lett szánva), de ha már így alakult... megérdemli Ő is...

Friss topikok

  • Thigrincs: Gratula Treki, hallom, megszépültél és újjászülettél! Aztán vigyázni ám a gazdádra! :-) (2007.01.08. 18:30) Dafke

Linkblog

Városi túra

2007.02.21. 16:25 KZ67

Tegnap (kedden) nem sikerült a Pilisbe eljutni keréktesztelésre. Viszont Demi-vel ugyanezt a városban követtük el (45 km-t részemről). Menet közben sikerült 2X ellátogatni a Kabályi pároshoz (sikertelen kapucsengőzésig jutottunk), majd 2 nagykernél vásárolgattunk is (BSC, Senorg).

A nap végén Attilával (rendelésre) futottunk össze, hogy hazahozzon egy számítógépházat, immáron sokadszor a 120-as Volvo-n. Este Nórinál parkoltam le, Treki reggel is Tőle megszokott módon nyargalt hazafelé az összekötő hídon. A hátsó kicsit laposka az utóbbi időben, abban Panaracer van a Bontrager helyett. Bár elvileg kb ugyanaz a minőség.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://treki.blog.hu/api/trackback/id/tr4138673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása