HTML

A mindennapok, mikor mi történik vele, s velem...

Treki egy trek820-as MTB gép, '95 májusa óta van velem. Kíméletesen, de határok nélkül hajtom. Akár városban "mezei" aszfalton, akár a vadregényes erdőkben tekerem, sosem hagyott még magamra. A blog kissé véletlenül jött létre (eredetileg nem is Trekinek nem lett szánva), de ha már így alakult... megérdemli Ő is...

Friss topikok

  • Thigrincs: Gratula Treki, hallom, megszépültél és újjászülettél! Aztán vigyázni ám a gazdádra! :-) (2007.01.08. 18:30) Dafke

Linkblog

Tartalék szolgálat

2007.01.31. 00:36 KZ67

Pár napig Nóriéknál, szabad ég tanyázott szegény. Hihetetlen szellökések voltak, esőzés, reggelente kis fagy. Ma végre sikerült Rómairól menni munkába, így kétszer is pihentető Margitszigetes utam volt. A hátsó még mindig a tripla, lukas belsőkkel kibélelt kopottas Z-Max, az első szemernyit se változva kitűnően teljesít (kop-kop a belsőkre).

Félútra a Járattal (céges Transit) mentünk, jólesett utána előzgetni a Combino kígyókat! Időben egy Római-Újpest út is belefért, a hátszélben 46.5 km/h-s sebességgel süvítettem a vasúti hídon (átlag 20 km/h felett jöttem ki az 5.2 km-es szakaszra)!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://treki.blog.hu/api/trackback/id/tr1132355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása