HTML

A mindennapok, mikor mi történik vele, s velem...

Treki egy trek820-as MTB gép, '95 májusa óta van velem. Kíméletesen, de határok nélkül hajtom. Akár városban "mezei" aszfalton, akár a vadregényes erdőkben tekerem, sosem hagyott még magamra. A blog kissé véletlenül jött létre (eredetileg nem is Trekinek nem lett szánva), de ha már így alakult... megérdemli Ő is...

Friss topikok

  • Thigrincs: Gratula Treki, hallom, megszépültél és újjászülettél! Aztán vigyázni ám a gazdádra! :-) (2007.01.08. 18:30) Dafke

Linkblog

Félre...

2007.02.08. 10:23 KZ67

Be kellett ugranom a teremfocira (12-diknek, mondhatjuk VÉGRE). Márciustól újrakezdés, addig ilyen beugrós állapot van csak. A megszokás elhanyagolása kis úr se (ha a megszokás nagy úr?), a lényeg: fordulhattam vissza pár sarok után ezért-azért. Így őrült tempót kellett tekerni, az addigra eleredő aprószemű esőben. Treki: jeles!

Az ujjatlan alsótrikó, meg a praktikusan rétegelt öltözet miatt én is jól bírtam. A megfelelő bemelegedést követően mégis pár perc alatt félrement a bokám! Hiába, ha más izomcsoportot mozgatsz, akkor a többi kicsit lanyhul. Sajnos így kellett végig játszanom, és max az kárpótol, hogy nyertük a meccseket (és jó játékkal). Továbbá az is, hogy hazafelé Treki magától ment a vízes úton, elég volt félláb-terheléssel hajtanom (ballal).

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://treki.blog.hu/api/trackback/id/tr8334724

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: buy mdai online research chemicals 2018.06.29. 07:49:53

Friss hírek a Dunakanyarból - Kutatás Mária királyné kincses hajói után - Sírásók naplója

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása